
NOWOŚĆ!!! Urządzenia wyparne i aparaty próżniowe
Typoszereg urządzeń wyparnych i aparatów próżniowych dla branży spożywczej jest rezultatem wdrożenia wyników prac B+R uzyskanych w wyniku...
WięcejTyposzereg urządzeń wyparnych i aparatów próżniowych dla branży spożywczej jest rezultatem wdrożenia wyników prac B+R uzyskanych w wyniku...
WięcejSterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...
WięcejWielofunkcyjny sterylizator to innowacyjne rozwiązanie w zakresie sterylizacji i pasteryzacji w przemyśle spożywczym. Wyposażony w inteligentny system adaptacyjny...
WięcejPompa zębata przeznaczona jest do stosowania w przemyśle spożywczym do przetłaczania cieczy gęstych takich jak: czekolada, marmolada, pulpa,...
WięcejPompa zębata przeznaczona jest do stosowania w przemyśle spożywczym do przetłaczania cieczy gęstych takich jak: czekolada, marmolada, pulpa,...
WięcejPompa zębata przeznaczona jest do stosowania w przemyśle spożywczym do przetłaczania cieczy gęstych takich jak: czekolada, marmolada, pulpa,...
WięcejZbiornik ma zastosowanie z przemyśle spożywczym i służy do magazynowania płynnych produktów spożywczych (np. czekolady, polew czekoladowych, pulpy,...
WięcejWyparka ma zastosowanie w przemyśle owocowo – warzywnym i przeznaczona jest do produkcji dżemu, marmolady oraz przerobu pomidorów...
WięcejUniwersalny aparat próżniowy z funkcją odzysku aromatu to innowacyjne rozwiązanie w zakresie gotowania i zagęszczania produktów spożywczych. Wyposażony...
WięcejWyparka ma zastosowanie w przemyśle owocowo – warzywnym i przeznaczona jest do produkcji dżemu, marmolady oraz przerobu pomidorów...
WięcejUrządzenia dla przemysłu są wytwarzane jako samodzielne maszyny lub w zestawieniach z innymi tworzą linie technologiczne.spomasz