Katalog produktów Spomasz

Zbiornik magazynowy (Vr=24 m3) CZA123

Pojemność całkowita 26,5 m3
Pojemność robocza 24 m3

Zbiornik ma zastosowanie z przemyśle spożywczym i służy do magazynowania płynnych produktów spożywczych (np. czekolady, polew czekoladowych, pulpy,...

Więcej

Zbiornik buforowy (V=350 dm3) CZA121

Pojemność całkowita 400 dm3
Pojemność robocza 350 dm3

Zbiornik ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym do przetrzymywania karmelu lub innych zbliżonych produktów. Elementem mieszającym jest mieszadło kotwicowe....

Więcej

Upłynniacz do glazury czekoladowej CUA15c

Pojemność całkowita 600 dm3
Pojemność robocza 500 dm3

Upłynniacz do glazury czekoladowej stosowany jest w przemyśle cukierniczym w procesie upłynniania czekoladowego łomu. Urządzenie cechuje łatwa obsługa...

Więcej

Kocioł do gotowania nadzień CKA22e

Pojemność całkowita 220 dm3
Pojemność robocza 150 dm3

Kocioł stosowany jest w przemyśle cukierniczym do gotowania i zagęszczania nadzień cukierniczych oraz roztworów syropowo – cukrowych. Może...

Więcej

Aparat próżniowy WAA35a

Pojemność całkowita 4410 L
Pojemność robocza 2500 L

Wyparka ma zastosowanie w przemyśle owocowo – warzywnym i przeznaczona jest do produkcji dżemu, marmolady oraz przerobu pomidorów...

Więcej

Aparat próżniowy WAA50M

Pojemność użytkowa części roboczej 200 L
Pojemność całkowita części roboczej 780 L

Uniwersalny aparat próżniowy z funkcją odzysku aromatu to innowacyjne rozwiązanie w zakresie gotowania i zagęszczania produktów spożywczych. Wyposażony...

Więcej

Aparat próżniowy typ WAA38

Pojemność całkowita części wyparnej 1700 L
Pojemność użytkowa części wyparnej 850 L

Aparat próżniowy przeznaczony jest do produkcji marmolady, dżemów, powideł oraz zagęszczania pulpy pomidorowej. Aparat jest w pełni zautomatyzowany...

Więcej

Wyparka do dżemu typ WWA24

Pojemność całkowita części roboczej (próżniowej) 1235 L
Pojemność użytkowa części roboczej (próżniowej) 600 L

Wyparka do dżemu przeznaczona jest do produkcji dżemu z owoców świeżych, mrożonych lub pulp przez gotowanie z dodatkiem...

Więcej

Wyparka do dżemu typ WWA20

Pojemność całkowita części roboczej (próżniowej) 680 L
Pojemność użytkowa części roboczej (próżniowej) 300 L

Wyparka próżniowa do dżemu ma zastosowanie w przemyśle owocowo-warzywnym do gotowania i zagęszczania dżemu. Wyparkę cechuje prostota obsługi...

Więcej

Wyparka próżniowa WWA9

Pojemność całkowita 210 L
Pojemność robocza 100 L

Wyparka ma zastosowanie w przemyśle owocowo – warzywnym i przeznaczona jest do produkcji dżemu, marmolady oraz przerobu pomidorów...

Więcej