Linia do produkcji dżemu, marmolady

Oferowana linia pozwala na produkcję dżemu, marmolady, przecieru, ketchupu o wydajności 1000 kg przerabianego surowca / h. Produkcja dżemów może odbywać się z odpowiednio przygotowanych owoców świeżych, mrożonych lub sulfitowanych przy czym podana wydajność linii dotyczy produkcji dżemów z owoców świeżych.

Wywrotnica skrzyniopalet

Myjka wodno - powietrzna

Myjka szczotkowa

Drylownica

Przedmuchiwarka

Rozdrabniacz, zbiornik miazgi

WRA14

Rozparzacz

Kocioł warzelny

WZA97

Zbiornik magazynowy z mieszadłem

WWA35a

Aparat próżniowy

WZA98

Zbiornik do mieszania kwasku

TM-600/4

Waga z odczytem

WWA24

Wyparka próżniowa

WRA18

Połączenie technologiczne linii dżemu

WZA97

Zbiornik magazynowy z mieszadłem

Dozownica 9 cylindrowa

Zamykarka słoi T.O.

Wychwytywacz zamknięcia

Stół buforowy

Tunel pasteryzująco-schładzający PN2015/2.0-12

Dozownica 9-cylindrowa

Suszarka słoi pełnych

Etykietarka

Automatyczna linia pakująca

Poznaj inne linie technologiczne