Katalog produktów Spomasz

NOWOŚĆ!!! Zespół upłynniaczy tłuszczu CUA28

Pojemność robocza jednego zbiornika 800 dm3
Pojemność rusztu w jednym urządzeniu 63 dm3

Zespół upłynniaczy tłuszczu służy do topienia kostek tłuszczu i utrzymania ich w stanie ciekłym. Urządzenie wyróżnia kompaktowa konstrukcja...

Więcej

Upłynniacz tłuszczu CUA27

Pojemność robocza zbiornika 800 dm3
Pojemność rusztu 52 dm3

Upłynniacz tłuszczu służy do topienia kostek tłuszczu i utrzymania ich w stanie ciekłym. Urządzenie wyróżnia kompaktowa konstrukcja mogąca...

Więcej

NOWOŚĆ!!! 1-koszowy autoklaw stojący XAA52

Ilość pokryw 1 szt.
Ilość koszy na jeden załadunek 1 (dzielony) szt.

Autoklaw stojący ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...

Więcej

Sterylizator natryskowy WSA116

Ilość pokryw 1 (nieprzelotowy) szt.
Ilość koszy na jeden załadunek 6 szt.

Sterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...

Więcej

Sterylizator natryskowy przelotowy WSA116P

Ilość pokryw 2 (przelotowy) szt.
Ilość koszy na jeden załadunek 6 szt.

Sterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...

Więcej

Sterylizator natryskowy WSA134

Ilość pokryw 1 (nieprzelotowy) szt.
Ilość koszy na jeden załadunek 4 szt.

Sterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...

Więcej

Sterylizator natryskowy WSA136

Ilość pokryw 1 (nieprzelotowy) szt.
Ilość koszy na jeden załadunek 6 szt.

Sterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...

Więcej

Zbiornik do roztapiania czekolady CZA134

Pojemność całkowita 275 dm3
Pojemność robocza 250 dm3

Zbiornik przeznaczony jest do rozpuszczania czekolady twardej w postaci tabliczek, płatków lub wiórków. Wyposażony w pompę CPA52a przeznaczoną...

Więcej

NOWOŚĆ!!! Urządzenia wyparne i aparaty próżniowe

Standardowa pojemność robocza 200; 300; 850; 2500 L/batch
Na specjalne życzenie klienta możliwe będzie wykonanie urządzenia o innej pojemności

Typoszereg urządzeń wyparnych i aparatów próżniowych dla branży spożywczej jest rezultatem wdrożenia wyników prac B+R uzyskanych w wyniku...

Więcej