
Zbiornik do roztapiania czekolady CZA134
Zbiornik przeznaczony jest do rozpuszczania czekolady twardej w postaci tabliczek, płatków lub wiórków. Wyposażony w pompę CPA52a przeznaczoną...
WięcejWytwarzamy urządzenia do produkcji mas cukierniczych typu „Krówka“, „Irys“, „Toffi“. Nasze maszyny są w stanie wytworzyć produkt w zautomatyzowanym procesie od mieszania składników aż po pakowanie.
Zbiornik przeznaczony jest do rozpuszczania czekolady twardej w postaci tabliczek, płatków lub wiórków. Wyposażony w pompę CPA52a przeznaczoną...
WięcejWyparka przeznaczona jest do wytwarzania mas karmelarskich bezcukrowych, na bazie izomaltu, cukrowych mlecznych, cukrowych bezmlecznych oraz cukrowych mlecznych...
WięcejPompa zębata przeznaczona jest do stosowania w przemyśle spożywczym do przetłaczania cieczy gęstych takich jak: czekolada, marmolada, pulpa,...
WięcejPompa zębata przeznaczona jest do stosowania w przemyśle spożywczym do przetłaczania cieczy gęstych takich jak: czekolada, marmolada, pulpa,...
WięcejMaszyna ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym i służy do krojenia masy typu ptasie mleczko, galaretka lub podobnej konsystencji...
WięcejPompa zębata przeznaczona jest do stosowania w przemyśle spożywczym do przetłaczania cieczy gęstych takich jak: czekolada, marmolada, pulpa,...
WięcejZbiornik ma zastosowanie z przemyśle spożywczym i służy do magazynowania płynnych produktów spożywczych (np. czekolady, polew czekoladowych, pulpy,...
WięcejZbiornik ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym do przetrzymywania karmelu lub innych zbliżonych produktów. Elementem mieszającym jest mieszadło kotwicowe....
WięcejZbiornik ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym do przetrzymywania miazgi kakaowej, masy czekoladowej lub nadzień cukierniczych w temperaturze około...
WięcejZbiornik Vr=100 litrów ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym jako mobilny zbiornik pośredni do mieszania mleka w proszku i...
WięcejUpłynniacz do glazury czekoladowej stosowany jest w przemyśle cukierniczym w procesie upłynniania czekoladowego łomu. Urządzenie cechuje łatwa obsługa...
WięcejKocioł stosowany jest w przemyśle cukierniczym do gotowania i zagęszczania nadzień cukierniczych oraz roztworów syropowo – cukrowych. Może...
WięcejUrządzenia dla przemysłu są wytwarzane jako samodzielne maszyny lub w zestawieniach z innymi tworzą linie technologiczne.