
NOWOŚĆ!!! Urządzenia wyparne i aparaty próżniowe
Typoszereg urządzeń wyparnych i aparatów próżniowych dla branży spożywczej jest rezultatem wdrożenia wyników prac B+R uzyskanych w wyniku...
WięcejTyposzereg urządzeń wyparnych i aparatów próżniowych dla branży spożywczej jest rezultatem wdrożenia wyników prac B+R uzyskanych w wyniku...
WięcejWyparka przeznaczona jest do wytwarzania mas karmelarskich bezcukrowych, na bazie izomaltu, cukrowych mlecznych, cukrowych bezmlecznych oraz cukrowych mlecznych...
WięcejWyparka ma zastosowanie w przemyśle owocowo – warzywnym i przeznaczona jest do produkcji dżemu, marmolady oraz przerobu pomidorów...
WięcejUniwersalny aparat próżniowy z funkcją odzysku aromatu to innowacyjne rozwiązanie w zakresie gotowania i zagęszczania produktów spożywczych. Wyposażony...
WięcejWyparka ma zastosowanie w przemyśle owocowo – warzywnym i przeznaczona jest do produkcji dżemu, marmolady oraz przerobu pomidorów...
WięcejWyparka ciągła do karmelu ma zastosowanie w przemyśle cukierniczym do zagęszczania poprzez gotowanie, również pod próżnią, roztworu cukrowo...
WięcejAparat wyparny jest podstawowym elementem linii technologicznej stosowanej w przemyśle cukierniczym do gotowania i zagęszczania próżniowego mas mlecznych...
Więcej