Wyparki i aparaty próżniowe

Aparat próżniowy WAA35a

Pojemność całkowita 4410 L
Pojemność robocza 2500 L

Wyparka ma zastosowanie w przemyśle owocowo – warzywnym i przeznaczona jest do produkcji dżemu, marmolady oraz przerobu pomidorów...

Więcej

Aparat próżniowy WAA50M

Pojemność użytkowa części roboczej 200 L
Pojemność całkowita części roboczej 780 L

Uniwersalny aparat próżniowy z funkcją odzysku aromatu to innowacyjne rozwiązanie w zakresie gotowania i zagęszczania produktów spożywczych. Wyposażony...

Więcej

Wyparka próżniowa WWA9

Pojemność całkowita 210 dm3
Pojemność robocza 100 dm3

Wyparka ma zastosowanie w przemyśle owocowo – warzywnym i przeznaczona jest do produkcji dżemu, marmolady oraz przerobu pomidorów...

Więcej

Uniwersalna wyparka do mas karmelarskich CWA43

Pojemność robocza Vr = 150 litrów
Medium grzewcze para nasycona sucha

Wyparka przeznaczona jest do wytwarzania mas karmelarskich bezcukrowych, na bazie izomaltu, cukrowych mlecznych, cukrowych bezmlecznych oraz cukrowych mlecznych...

Więcej

Wyparka ciągła do karmelu CWA19e

Pojemność robocza 500 dm3
Długość 2400 mm

Wyparka ciągła do karmelu ma zastosowanie w przemyśle cukierniczym do zagęszczania poprzez gotowanie, również pod próżnią, roztworu cukrowo...

Więcej

Aparat wyparny do mas mlecznych CAA18

Pojemność robocza jednego kotła górnego 50 dm3
Pojemność całkowita jednego kotła górnego 70 dm3

Aparat wyparny jest podstawowym elementem linii technologicznej stosowanej w przemyśle cukierniczym do gotowania i zagęszczania próżniowego mas mlecznych...

Więcej