Krajalnica do ptasiego mleczka CKA43a
Maszyna ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym i służy do krojenia masy typu ptasie mleczko, galaretka lub podobnej konsystencji...
WięcejMaszyna ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym i służy do krojenia masy typu ptasie mleczko, galaretka lub podobnej konsystencji...
WięcejPompa zębata przeznaczona jest do stosowania w przemyśle spożywczym do przetłaczania cieczy gęstych takich jak: czekolada, marmolada, pulpa,...
WięcejZbiornik ma zastosowanie z przemyśle spożywczym i służy do magazynowania płynnych produktów spożywczych (np. czekolady, polew czekoladowych, pulpy,...
WięcejZbiornik ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym do przetrzymywania karmelu lub innych zbliżonych produktów. Elementem mieszającym jest mieszadło kotwicowe....
WięcejZbiornik ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym do przetrzymywania miazgi kakaowej, masy czekoladowej lub nadzień cukierniczych w temperaturze około...
WięcejZbiornik Vr=100 litrów ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym jako mobilny zbiornik pośredni do mieszania mleka w proszku i...
WięcejUpłynniacz do glazury czekoladowej stosowany jest w przemyśle cukierniczym w procesie upłynniania czekoladowego łomu. Urządzenie cechuje łatwa obsługa...
WięcejKocioł stosowany jest w przemyśle cukierniczym do gotowania i zagęszczania nadzień cukierniczych oraz roztworów syropowo – cukrowych. Może...
WięcejWyparka ma zastosowanie w przemyśle owocowo – warzywnym i przeznaczona jest do produkcji dżemu, marmolady oraz przerobu pomidorów...
WięcejUniwersalny aparat próżniowy z funkcją odzysku aromatu to innowacyjne rozwiązanie w zakresie gotowania i zagęszczania produktów spożywczych. Wyposażony...
WięcejAparat próżniowy przeznaczony jest do produkcji marmolady, dżemów, powideł oraz zagęszczania pulpy pomidorowej. Aparat jest w pełni zautomatyzowany...
WięcejWyparka do dżemu przeznaczona jest do produkcji dżemu z owoców świeżych, mrożonych lub pulp przez gotowanie z dodatkiem...
Więcej