Przemysł owocowo - warzywny

Urządzenia dedykowane

Dla przemysłu owocowo – warzywnego wytwarzamy urządzenia do produkcji dżemów nisko i wysokosłodzonych z owoców świeżych lub pulpy, a także soków pomidorowych, przecierów, koncentratów i innych wyrobów

NOWOŚĆ!!! 1-koszowy autoklaw stojący XAA52

Ilość pokryw 1 szt.
Ilość koszy na jeden załadunek 1 (dzielony) szt.

Autoklaw stojący ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...

Więcej

Sterylizator natryskowy WSA11

Ilość pokryw 1 (nieprzelotowy) szt.
Ilość koszy na jeden załadunek 2 szt.

Sterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...

Więcej

Sterylizator natryskowy WSA116

Ilość pokryw 1 (nieprzelotowy) szt.
Ilość koszy na jeden załadunek 6 szt.

Sterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...

Więcej

Sterylizator natryskowy przelotowy WSA116P

Ilość pokryw 2 (przelotowy) szt.
Ilość koszy na jeden załadunek 6 szt.

Sterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...

Więcej

Sterylizator natryskowy WSA134

Ilość pokryw 1 (nieprzelotowy) szt.
Ilość koszy na jeden załadunek 4 szt.

Sterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...

Więcej

Sterylizator natryskowy WSA136

Ilość pokryw 1 (nieprzelotowy) szt.
Ilość koszy na jeden załadunek 6 szt.

Sterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...

Więcej

NOWOŚĆ!!! Urządzenia wyparne i aparaty próżniowe

Standardowa pojemność robocza 200; 300; 850; 2500 L/batch
Na specjalne życzenie klienta możliwe będzie wykonanie urządzenia o innej pojemności

Typoszereg urządzeń wyparnych i aparatów próżniowych dla branży spożywczej jest rezultatem wdrożenia wyników prac B+R uzyskanych w wyniku...

Więcej

Sterylizator natryskowy WSA146a

Ilość pokryw 1 (nieprzelotowy) szt.
Ilość koszy na jeden załadunek 6 szt.

Sterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...

Więcej

Sterylizator natryskowy WSA144PM

Ilość koszy na jeden załadunek 4 sztuki
Średnica zbiornika sterylizacyjnego 1400 mm

Wielofunkcyjny sterylizator to innowacyjne rozwiązanie w zakresie sterylizacji i pasteryzacji w przemyśle spożywczym. Wyposażony w inteligentny system adaptacyjny...

Więcej

Linie technologiczne

Urządzenia dla przemysłu są wytwarzane jako samodzielne maszyny lub w zestawieniach z innymi tworzą linie technologiczne.

Linia do produkcji dżemu i marmolady

Zbiornik do przygotowania pektyny

Zbiornik do przygotowania kwasku cytrynowego

Zbiornik magazynowy

Podest obsługowy

Pompa

Armatura i rurociągi

Dozownica

Zakręcarka słoi

Pasteryzator tunelowy

Myjko-suszarka

Etykieciarka

Automatyczna linia pakująca w folię termokurczliwą

Transportery

Owijarka palet

Linia do produkcji pulpy owocowej

-

Wywrotnica skrzyniopalet

-

Myjka wodno - powietrzna

-

Myjka szczotkowa (opcja dla truskawek)

-

Przenośnik inspekcyjny z kurtyną powietrzną

-

Przenośnik elewator

-

Wialnia (opcja)

-

Drylownica (opcja dla owoców z pestkami)

-

Rozdrabniacz

-

Pompa

-

Rozparzacz

-

Przecieraczka pozioma

-

Zbiornik pośredni

-

Pompa

-

Zbiornik magazynowy pulpy

-

Podest obsługowy

-

Armatura i rurociągi

-

Automatyka i sterowanie