NOWOŚĆ!!! Uniwersalna wyparka do mas karmelarskich CWA43
Wyparka przeznaczona jest do wytwarzania mas karmelarskich bezcukrowych, na bazie izomaltu, cukrowych mlecznych, cukrowych bezmlecznych oraz cukrowych mlecznych...
WięcejWyparka przeznaczona jest do wytwarzania mas karmelarskich bezcukrowych, na bazie izomaltu, cukrowych mlecznych, cukrowych bezmlecznych oraz cukrowych mlecznych...
WięcejSterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...
WięcejSterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...
WięcejWielofunkcyjny sterylizator to innowacyjne rozwiązanie w zakresie sterylizacji i pasteryzacji w przemyśle spożywczym. Wyposażony w inteligentny system adaptacyjny...
WięcejReaktor przeznaczony jest do prowadzenia procesów technologicznych z roztworami substancji organicznych w takich rozpuszczalnikach jak etanol, metanol, węglowodory...
WięcejZbiornik stosowany w przemyśle farmaceutycznym jako zbiornik buforowy dla ługów macierzystych (Metanol, Toluen, Etanol, Izopropanol, Aceton, Octan etylu).
WięcejAutoklaw parowy przelotowy ma zastosowanie przede wszystkim w przemyśle chemicznym. Urządzenie to służy do obróbki termicznej (wulkanizacji) elementów...
WięcejOpcjonalnie nasze urządzenia możemy wyposażyć w przepływomierz elektromagnetyczny, który jest przyrządem pomiarowym przeznaczonym do pomiaru przepływu cieczy w...
WięcejMieszalnik uniwersalny oznaczony symbolem XMA54 jest efektem współpracy z naszymi klientami i znajduje on zastosowanie zarówno w laboratoriach...
WięcejKolumny służą do rektyfikacji i destylacji alkoholu. Proponujemy kolumny półkowe i z wypełnieniami w różnych wielkościach, wraz z...
WięcejPompa zębata przeznaczona jest do stosowania w przemyśle spożywczym do przetłaczania cieczy gęstych takich jak: czekolada, marmolada, pulpa,...
WięcejPompa zębata przeznaczona jest do stosowania w przemyśle spożywczym do przetłaczania cieczy gęstych takich jak: czekolada, marmolada, pulpa,...
Więcej