Zbiornik do roztapiania czekolady CZA134
Zbiornik przeznaczony jest do rozpuszczania czekolady twardej w postaci tabliczek, płatków lub wiórków. Wyposażony w pompę CPA52a przeznaczoną...
WięcejZbiornik przeznaczony jest do rozpuszczania czekolady twardej w postaci tabliczek, płatków lub wiórków. Wyposażony w pompę CPA52a przeznaczoną...
WięcejZbiornik stosowany w przemyśle farmaceutycznym jako zbiornik buforowy dla ługów macierzystych (Metanol, Toluen, Etanol, Izopropanol, Aceton, Octan etylu).
WięcejZbiornik ma zastosowanie z przemyśle spożywczym i służy do magazynowania płynnych produktów spożywczych (np. czekolady, polew czekoladowych, pulpy,...
WięcejZbiornik ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym do przetrzymywania karmelu lub innych zbliżonych produktów. Elementem mieszającym jest mieszadło kotwicowe....
WięcejZbiornik ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym do przetrzymywania miazgi kakaowej, masy czekoladowej lub nadzień cukierniczych w temperaturze około...
Więcej