
NOWOŚĆ!!! Pokrywa otwierana pionowo – opcja wykonania
Pionowy sposób otwierania pokrywy stanowi alternatywne rozwiązanie dla otwierania poziomego i może być aplikowane opcjonalnie na życzenie klienta....
WięcejPionowy sposób otwierania pokrywy stanowi alternatywne rozwiązanie dla otwierania poziomego i może być aplikowane opcjonalnie na życzenie klienta....
WięcejAutoklaw stojący ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...
WięcejSterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...
WięcejSterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...
WięcejSterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...
WięcejSterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...
WięcejSterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...
WięcejZbiornik przeznaczony jest do rozpuszczania czekolady twardej w postaci tabliczek, płatków lub wiórków. Wyposażony w pompę CPA52a przeznaczoną...
WięcejTyposzereg urządzeń wyparnych i aparatów próżniowych dla branży spożywczej jest rezultatem wdrożenia wyników prac B+R uzyskanych w wyniku...
WięcejWyparka przeznaczona jest do wytwarzania mas karmelarskich bezcukrowych, na bazie izomaltu, cukrowych mlecznych, cukrowych bezmlecznych oraz cukrowych mlecznych...
WięcejW pełni automatyczna próżniowa suszarka tacowa służy do suszenia produktów farmaceutycznych nasyconych roztworem wodnym lub rozpuszczalnikiem organicznym. Wykonanie...
WięcejSterylizator natryskowy ma zastosowanie w przemyśle spożywczym do pasteryzacji i sterylizacji konserw owocowych, warzywnych, mięsnych, rybnych lub innych...
Więcej