Wyparka ciągła do karmelu CWA19e
Wyparka ciągła do karmelu ma zastosowanie w przemyśle cukierniczym do zagęszczania poprzez gotowanie, również pod próżnią, roztworu cukrowo...
WięcejWyparka ciągła do karmelu ma zastosowanie w przemyśle cukierniczym do zagęszczania poprzez gotowanie, również pod próżnią, roztworu cukrowo...
WięcejAparat wyparny jest podstawowym elementem linii technologicznej stosowanej w przemyśle cukierniczym do gotowania i zagęszczania próżniowego mas mlecznych...
WięcejWyparka próżniowa ma zastosowanie w przemyśle cukierniczym i służy do zagęszczania pod próżnią, różnych produktów przemysłu cukierniczego np....
WięcejMaszyna stosowana jest w przemyśle cukierniczym do wyrównywania grubości płatów masy krówkowej przed krojeniem. Maszyna charakteryzuje się prostą...
WięcejStół do schładzania mas stosowany jest w przemyśle cukierniczym do chłodzenia, doprawiania i przerabiania mas karmelarskich mlecznych, bezmlecznych,...
WięcejWózek wykorzystywane jest w przemyśle cukierniczym i służy do przewożenia mas karmelarskich na stoły do chłodzenia po odebraniu...
WięcejWyparka-destylarka przeznaczona jest do próżniowego oddestylowania rozpuszczalników organicznych z odpadów zawierających zawiesiny, osady i inne zanieczyszczenia. Zakładana projektowo...
Więcej