Katalog produktów Spomasz

Wyparka ciągła do karmelu CWA19e

Pojemność robocza 500 dm3
Długość 2400 mm

Wyparka ciągła do karmelu ma zastosowanie w przemyśle cukierniczym do zagęszczania poprzez gotowanie, również pod próżnią, roztworu cukrowo...

Więcej

Aparat wyparny do mas mlecznych CAA18

Pojemność robocza jednego kotła górnego 50 dm3
Pojemność całkowita jednego kotła górnego 70 dm3

Aparat wyparny jest podstawowym elementem linii technologicznej stosowanej w przemyśle cukierniczym do gotowania i zagęszczania próżniowego mas mlecznych...

Więcej

Wyparka próżniowa CWA23

Pojemność całkowita 800 L
Pojemność robocza 400 L

Wyparka próżniowa ma zastosowanie w przemyśle cukierniczym i służy do zagęszczania pod próżnią, różnych produktów przemysłu cukierniczego np....

Więcej

Walce wyrównujące typ CWA29b

Maksymalne wymiary płata masy 400x500 mm
Maksymalna grubość płata masy 25 mm

Maszyna stosowana jest w przemyśle cukierniczym do wyrównywania grubości płatów masy krówkowej przed krojeniem. Maszyna charakteryzuje się prostą...

Więcej

Stół do schładzania mas typ CSA14n

Powierzchnia robocza 2 m2
Średnia wydajność dla masy mlecznej pomadkowej ~200 kg/h

Stół do schładzania mas stosowany jest w przemyśle cukierniczym do chłodzenia, doprawiania i przerabiania mas karmelarskich mlecznych, bezmlecznych,...

Więcej

Wózek do przewożenia mas typ CWA 12a

Pojemność całkowita 70 L
Długość zbiornika 962 mm

Wózek wykorzystywane jest w przemyśle cukierniczym i służy do przewożenia mas karmelarskich na stoły do chłodzenia po odebraniu...

Więcej

Wyparka-destylarka typ SWA20a

Pojemność całkowita ~2600 L
Pojemność robocza 800 L

Wyparka-destylarka przeznaczona jest do próżniowego oddestylowania rozpuszczalników organicznych z odpadów zawierających zawiesiny, osady i inne zanieczyszczenia. Zakładana projektowo...

Więcej