Wyparki i aparaty próżniowe

NOWOŚĆ!!! Urządzenia wyparne i aparaty próżniowe

Standardowa pojemność robocza 200; 300; 850; 2500 L/batch
Na specjalne życzenie klienta możliwe będzie wykonanie urządzenia o innej pojemności

Typoszereg urządzeń wyparnych i aparatów próżniowych dla branży spożywczej jest rezultatem wdrożenia wyników prac B+R uzyskanych w wyniku...

Więcej

Aparat próżniowy WAA35a

Pojemność całkowita 4410 L
Pojemność robocza 2500 L

Wyparka ma zastosowanie w przemyśle owocowo – warzywnym i przeznaczona jest do produkcji dżemu, marmolady oraz przerobu pomidorów...

Więcej

Aparat próżniowy WAA50M

Pojemność użytkowa części roboczej 200 L
Pojemność całkowita części roboczej 780 L

Uniwersalny aparat próżniowy z funkcją odzysku aromatu to innowacyjne rozwiązanie w zakresie gotowania i zagęszczania produktów spożywczych. Wyposażony...

Więcej

Aparat próżniowy typ WAA38

Pojemność całkowita części wyparnej 1700 L
Pojemność użytkowa części wyparnej 850 L

Aparat próżniowy przeznaczony jest do produkcji marmolady, dżemów, powideł oraz zagęszczania pulpy pomidorowej. Aparat jest w pełni zautomatyzowany...

Więcej

Wyparka do dżemu typ WWA24

Pojemność całkowita części roboczej (próżniowej) 1235 L
Pojemność użytkowa części roboczej (próżniowej) 600 L

Wyparka do dżemu przeznaczona jest do produkcji dżemu z owoców świeżych, mrożonych lub pulp przez gotowanie z dodatkiem...

Więcej

Wyparka do dżemu typ WWA20

Pojemność całkowita części roboczej (próżniowej) 680 L
Pojemność użytkowa części roboczej (próżniowej) 300 L

Wyparka próżniowa do dżemu ma zastosowanie w przemyśle owocowo-warzywnym do gotowania i zagęszczania dżemu. Wyparkę cechuje prostota obsługi...

Więcej

Wyparka próżniowa WWA9

Pojemność całkowita 210 L
Pojemność robocza 100 L

Wyparka ma zastosowanie w przemyśle owocowo – warzywnym i przeznaczona jest do produkcji dżemu, marmolady oraz przerobu pomidorów...

Więcej

Wyparka ciągła do karmelu CWA19e

Pojemność robocza 500 dm3
Długość 2400 mm

Wyparka ciągła do karmelu ma zastosowanie w przemyśle cukierniczym do zagęszczania poprzez gotowanie, również pod próżnią, roztworu cukrowo...

Więcej

Aparat wyparny do mas mlecznych CAA18

Pojemność robocza jednego kotła górnego 50 dm3
Pojemność całkowita jednego kotła górnego 70 dm3

Aparat wyparny jest podstawowym elementem linii technologicznej stosowanej w przemyśle cukierniczym do gotowania i zagęszczania próżniowego mas mlecznych...

Więcej

Wyparka próżniowa CWA23

Pojemność całkowita 800 L
Pojemność robocza 400 L

Wyparka próżniowa ma zastosowanie w przemyśle cukierniczym i służy do zagęszczania pod próżnią, różnych produktów przemysłu cukierniczego np....

Więcej

Wyparka-destylarka typ SWA20a

Pojemność całkowita ~2600 L
Pojemność robocza 800 L

Wyparka-destylarka przeznaczona jest do próżniowego oddestylowania rozpuszczalników organicznych z odpadów zawierających zawiesiny, osady i inne zanieczyszczenia. Zakładana projektowo...

Więcej