NOWOŚĆ!!! Urządzenia wyparne i aparaty próżniowe
Typoszereg urządzeń wyparnych i aparatów próżniowych dla branży spożywczej jest rezultatem wdrożenia wyników prac B+R uzyskanych w wyniku...
WięcejTyposzereg urządzeń wyparnych i aparatów próżniowych dla branży spożywczej jest rezultatem wdrożenia wyników prac B+R uzyskanych w wyniku...
WięcejWyparka przeznaczona jest do wytwarzania mas karmelarskich bezcukrowych, na bazie izomaltu, cukrowych mlecznych, cukrowych bezmlecznych oraz cukrowych mlecznych...
WięcejWielofunkcyjny sterylizator to innowacyjne rozwiązanie w zakresie sterylizacji i pasteryzacji w przemyśle spożywczym. Wyposażony w inteligentny system adaptacyjny...
WięcejMaszyna ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym i służy do krojenia masy typu ptasie mleczko, galaretka lub podobnej konsystencji...
WięcejUniwersalny aparat próżniowy z funkcją odzysku aromatu to innowacyjne rozwiązanie w zakresie gotowania i zagęszczania produktów spożywczych. Wyposażony...
Więcej