NOWOŚĆ!!! Urządzenia wyparne i aparaty próżniowe
Typoszereg urządzeń wyparnych i aparatów próżniowych dla branży spożywczej jest rezultatem wdrożenia wyników prac B+R uzyskanych w wyniku...
Więcej
Typoszereg urządzeń wyparnych i aparatów próżniowych dla branży spożywczej jest rezultatem wdrożenia wyników prac B+R uzyskanych w wyniku...
Więcej
Wyparka przeznaczona jest do wytwarzania mas karmelarskich bezcukrowych, na bazie izomaltu, cukrowych mlecznych, cukrowych bezmlecznych oraz cukrowych mlecznych...
Więcej
Wielofunkcyjny sterylizator to innowacyjne rozwiązanie w zakresie sterylizacji i pasteryzacji w przemyśle spożywczym. Wyposażony w inteligentny system adaptacyjny...
Więcej
Maszyna ma zastosowanie z przemyśle cukierniczym i służy do krojenia masy typu ptasie mleczko, galaretka lub podobnej konsystencji...
Więcej
Uniwersalny aparat próżniowy z funkcją odzysku aromatu to innowacyjne rozwiązanie w zakresie gotowania i zagęszczania produktów spożywczych. Wyposażony...
Więcej