Upłynniacz do glazury czekoladowej CUA15c
Upłynniacz do glazury czekoladowej stosowany jest w przemyśle cukierniczym w procesie upłynniania czekoladowego łomu. Urządzenie cechuje łatwa obsługa...
WięcejWytwarzamy urządzenia do produkcji mas cukierniczych typu „Krówka“, „Irys“, „Toffi“. Nasze maszyny są w stanie wytworzyć produkt w zautomatyzowanym procesie od mieszania składników aż po pakowanie.
Upłynniacz do glazury czekoladowej stosowany jest w przemyśle cukierniczym w procesie upłynniania czekoladowego łomu. Urządzenie cechuje łatwa obsługa...
WięcejKocioł stosowany jest w przemyśle cukierniczym do gotowania i zagęszczania nadzień cukierniczych oraz roztworów syropowo – cukrowych. Może...
WięcejWyparka ciągła do karmelu ma zastosowanie w przemyśle cukierniczym do zagęszczania poprzez gotowanie, również pod próżnią, roztworu cukrowo...
WięcejAparat wyparny jest podstawowym elementem linii technologicznej stosowanej w przemyśle cukierniczym do gotowania i zagęszczania próżniowego mas mlecznych...
WięcejWyparka próżniowa ma zastosowanie w przemyśle cukierniczym i służy do zagęszczania pod próżnią, różnych produktów przemysłu cukierniczego np....
WięcejMaszyna stosowana jest w przemyśle cukierniczym do wyrównywania grubości płatów masy krówkowej przed krojeniem. Maszyna charakteryzuje się prostą...
WięcejStół do schładzania mas stosowany jest w przemyśle cukierniczym do chłodzenia, doprawiania i przerabiania mas karmelarskich mlecznych, bezmlecznych,...
WięcejWózek wykorzystywane jest w przemyśle cukierniczym i służy do przewożenia mas karmelarskich na stoły do chłodzenia po odebraniu...
WięcejUrządzenia dla przemysłu są wytwarzane jako samodzielne maszyny lub w zestawieniach z innymi tworzą linie technologiczne.